Два роки у Верховній Раді

Озираючись назад, я розумію наскільки вони були непростими. Однак згадувати їх приємно. Адже кожен день був сповнений сенсом та роботою для людей.
Саме за цим я свідомо йшов в Комітет у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю. Хотів займатись тим, що дійсно важливо.
Разом зі своїми колегами я розробив 49 законопроектів, 21 з яких стали законами. Уже зараз вони є важливою підмогою для сотень тисяч громадян України. В тому числі це закони для родин Героїв Небесної Сотні, ветеранів АТО, і для людей з обмеженими можливостями.
Після двох років мені не соромно дивитися в очі моїм виборцям, мешканцям Святошинського району. Колись я прийшов в район, яким влада не займалася 10 років. Ми робили все можливе, і вже в 2015 році бюджет району був 69 мільйонів 570 тисяч гривень, а в 2016 — 135 мільйонів 215 тисяч. Ремонтувалися школи, дороги, будинки. Лише в 2016 році привели до ладу 500 об’єктів інфраструктури.
Мої громадські приймальні прийняли за цей час тисячі людей.
Більш ніж 450 заявників отримали соціальну допомогу.
311 учасників АТО та члени їх родин — матеріальну допомогу.
Більш ніж 1700 святошинців отримали юридичну консультацію.
Біля 16 тисяч побували на медобстеженнях, які з літа 2015 регулярно проводяться в приміщеннях моїх громадським приймалень.
Уся ця робота не пройшла даремно. 30% святошинців помітили позитивні зміни в районі, а 45% довіряють народному депутату Олександру Третьякову. Це результати соціологічних досліджень.
Я завжди казав відверто — я не чарівник. Не популіст. Мої правила — працювати, не кидати слова на вітер і дорожити завойованою довірою. І тому в 2017 році можу обіцяти лиш одне — не зменшувати оберти і далі трудитися так, як робив це завжди. Дякую всім, хто допомагає, підтримує, і тим, хто був і залишається поруч.

завантажити буклет у форматі pdf