Олександр Третьяков нагородив відзнаками Верховної Ради добровольців

14 березня в Україні відзначали День українського добровольця. Добровольці пішли захищати країну в найбільш відповідальний момент, коли армія ще тільки відновлювалася, а ворог наступав. Пішли за покликом серця і дали агресорові бій. Український доброволець – це основа, на якій почала будуватися Україна після Революції Гідності.

«Сьогодні мені випала честь, разом з Михайлом Гаврилюком - заступником голови Комітету, нагородити відзнаками Верховної Ради за заслуги перед українським народом та поспілкуватися саме з такими, справжніми добровольцями» - зазначив Третьяков.

З початку липня 2014 року Київський козацький полк імені Т.Шевченка виконує завдання з охорони державного кордону в зоні АТО на ділянці Донецького прикордонного загону. Олександр Третьяков подякував хлопцям з цього підрозділу за віддану службу Україні, за їхню мужність та патріотичну позицію.

«Завдяки таким як вони, країна вистояла у найтяжчі часи, набирає силу сьогодні і обов’язково переможе» - наголосив політик.

Також Олександр Третьяков обговорив з добровольцями створення Міністерства у справах ветеранів та запросив всіх охочих приєднатися до робочої групи, яка буде займатися реалізацією цієї ініціативи.