Понад 200 киян щомісяця звертаються до громадської приймальні Олександра Третьякова

У громадській приймальні народного депутата Олександра Третьякова, яка розміщена за адресою Кольцова, 14Е, завжди можна отримати юридичну консультацію, роз’яснення, оперативно вирішити локальні проблеми чи особисто поспілкуватись з політиком.

Кияни активно звертаються до приймальні, що доводить ефективність її роботи. В середньому за місяць понад 200 киян звертаються до приймальні зі своїми проблемними питаннями чи консультаціями.
Проаналізувавши звернення, Олександр Третьяков виділяє декілька системних проблем, одна з яких недостатнє фінансування дитячих садочків, закладів культури та охорони здоров’я. Зі свого боку, він реагує на кожне звернення, надаючи посильну допомогу у вирішенні питань.

«Заглиблюючись у проблеми Святошинського району, можна зробити лише один висновок: заклади освіти та культури Святошина перебувають чи не в найгіршому стані порівняно з іншими районами столиці. Чим займалися попередні депутати останні 20 років, коли економічна ситуація Києва та країни загалом була більш сприятлива, мені не зрозуміло», – зауважив депутат.

Окремо Олександр Третьяков як голова профільного парламентського комітету опікується громадськими організаціями ветеранів та інвалідів війни. Так, на одному з прийомів громадян він зустрівся з представниками Святошинської організації інвалідів війни та ЗСУ.
«На жаль, середній вік цієї організації скоро помолодшає – більше, ніж 700 святошинців воюють у зоні АТО. Вони потребують соціального захисту і справедливості від держави, яку вони обороняють, мають повне право отримати статус учасника бойових дій та ветерана війни. Давно співпрацюємо та підтримуємо їх, в тому числі фінансово», – зазначив політик.