Привітання Олександра Третьякова з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні співвітчизники, дорогі ветерани!

У ці дні ми відзначаємо безсмертний подвиг українського народу та світової спільноти – 70-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Пам’ять про найстрашнішу війну людства та вдячність воїнам-визволителям живе у наших серцях та житиме у серцях прийдешніх поколінь.

Кожен з нас зберігає в душі щиру гордість за своїх батьків і дідів, які захищали свою землю, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів, та шанує тих, хто в повоєнний час оберігав мирні рубежі нашої Держави та доблесною працею розбудовував країну.

Для українців – це фактично перший День перемоги в умовах війни. Сьогодні ми по-новому переосмислюємо такі слова, як «війна», «агресія», «ветеран», «подвиг». Так само вперше цього року ми не лише святкуємо перемогу, а й окремо вшановуємо пам’ять загиблих – 8 травня у День пам’яті й примирення.

Низькій уклін нашим ветеранам, схиляємо голови перед загиблими та жертвами воєн на території України, слава нашим бійцям, які захищають суверенітет та цілісність Батьківщини у наш час.

Миру, любові, взаєморозуміння нам усім!  

 

Олександр Третьяков

Народний депутат України

Голова Парламентського Комітету

у справах ветеранів, учасників бойових дій,

учасників АТО та людей з інвалідністю.