Третьяков: Постійно тримаємо на контролі забезпечення житлом сімей загиблих учасників АТО

Комітет ВР у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю постійно тримає на контролі стан виконання бюджетної програми щодо забезпечення житлом сімей загиблих учасників АТО та учасників АТО, які визнані особами з інвалідністю внаслідок війни І та II груп. Про це заявив голова Комітету, народний депутат Олександр Третьяков.

«На сьогодні можна говорити, що виконання програми відбувається за графіком і держава виконує свої обов’язки перед цими людьми та їхніми сім’ями», - зазначив Третьяков.

За словами голови Комітету, в поточному році за цією бюджетною програмою вже виділено понад 393 млн. гривень для забезпечення житлом 424 сімей.

«А загалом за період 2015-2017 років з Держбюджету було виділено 1,36 млрд. гривень для забезпечення житлом 1921 сім’ї загиблих учасників АТО та учасників АТО з інвалідністю. На сьогодні придбали житло 1860 сімей. 61 сім’я ще має визначитися щодо житла до кінця цього року. Гроші на це вже перераховані на їхні рахунки», – підкреслив народний депутат.