Відкрито нову громадську приймальню на Подолі

Мережа громадських приймалень народного депутата Олександра Третьякова розширюється – з кінця березня запрацювала нова приймальня в Подільському районі Києва за адресою: пр-т. Свободи,3.

Кількість звернень до діючих громадських приймалень Олександра Третьякова у Святошинському районі постійно зростає, в тому числі від мешканців інших районів столиці. Зважаючи на запит громадян до прямого спілкування з народним обранцем та високим рівнем довіри серед киян, вирішено відкрити громадські приймальні поза межами виборчого округу Олександра Третьякова (№219, Святошинський район).

«Депутат повинен бути ближче до громади. Лише у тісній співпраці зі своїми виборцями можна відчути справжній стан справ, ефективно вирішувати питання, вносити реальні законодавчі ініціативи, покращувати та розвивати місто», - зауважує  Олександр Третьяков.

Для вирішення більшості питань громадян депутатські звернення  за підписом Олександра Третьякова надсилаються до органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування з вимогою розгляду їх по суті та вжиття відповідних заходів реагування. Крім того, у громадських приймальнях Олександра Третьякова надається професійна юридична консультація з різнопланових питань. До приймалень депутата часто звертаються громадські організації, в тому числі з ініціативами щодо реалізації спільних проектів та удосконалення законодавчої бази.

У нас також можна отримати консультацію та правову допомогу щодо захисту прав та оформлення пільг для учасників АТО та їх сімей.

У громадських приймальнях Олександра Третьякова здійснюється запис на особистий прийом до народного депутата.

Громадська приймальня Олександра Третьякова на Подолі за адресою пр-т. Свободи,3 працює з понеділка по п’ятницю з 10 до 18 години. Телефон (044) 228 92 96, електронна адреса 2289296@gmail.com

З переліком всіх громадських приймалень депутата можна ознайомитися тут