Олександр Третьяков взяв участь у Всеукраїнській конференції ветеранських організацій

18 травня відбулась Всеукраїнська конференція ветеранський організацій у якій взяв участь народний депутат України, голова парламентського комітету ветеранів Олександр Третьяков.

Як зазначає народний обранець ветерани озвучували свої питання і проблеми, які не вирішуються роками. Критикували більшість законів, які сьогодні регулюють питання, пов'язані з ветеранами та учасниками АТО.

«У процесі спілкування з'ясовувалося, що часто вони стукають зовсім не в ті двері, де їм реально можуть допомогти. Це і зрозуміло, адже дверей, за якими їм «теоретично» зобов'язані допомагати в нашій країні - кілька десятків, спробуй всі обійти. А повинні бути одні двері - двері Міністерства у справах ветеранів. Маю велику надію, що зовсім скоро саме так і буде. Я, зі свого боку, як глава профільного Комітету, роблю все для цього можливе» - розповів Олександр Третьяков.

Народний депутат акцентував увагу на тому, що дана конференція є ще одним вагомим показником щодо важливості створення Міністерства у справах ветеранів України. Він переконаний, що завдяки цьому більшість проблем, які сьогодні є у ветеранів будуть вирішуватись швидше і ефективніше.