Польова кухня для ветеранів Святошино

Напередодні Дня Перемоги ветеранів Святошинського району запросили на польову кухню та урочистий концерт. Захід відбувся за пітримки народного депутата Олександра Третьякова та Святошинського районного осередку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», депутатів Київради Вікторії Мухи та Наталії Чумакової.

 «Ваше покоління як ніхто знає ціну таким словам як «війна», «голод», «руїни». Саме на розповідях про ваш патріотизм та подвиг виховувалися ті хлопці, які зараз захищаються нашу Вітчизну, незалежність та суверенітет України. Цими днями ми відзначаємо 70-ту річницю Перемоги у тій страшній війні. Низький Вам уклін та вдячність за Ваш прижиттєвий подвиг», - привітав ветеранів Олександр Третьяков.

Захисників прийшли привітати представники різних поколінь –  наймолодші вихованці дитячих садочків району, учні шкіл, їхні батьки та вчителі. Під час святкового концерту діти та дорослі для ветеранів виконали зворушливі пісні, вірші та таночки. Ветерани з радістю впізнавали знайомі мелодії та підспівували дітворі. Найзавзятіші навіть станцювали з учнями вальс.

 «Молодь має зрозуміти, що процвітати наша країна буде тільки у мирі. Серце кров’ю обливається за тих молодих хлопців, які зараз гинуть на Сході нашої країни. Як учасник найстрашнішої, найкровопролитнішої війни в історії людства закликаю – треба зробити все можливо аби зупинити вогонь. Наші діти, внуки повинні вміти захищати свою землю, але всіма засобами треба припинити жахливу війну на Сході і не допускати такого надалі», - ділиться генерал-майор, голова первинної організації ветеранів 8-го мікрорайону Святошинського району Сергій Полухін. Ветеран визволяв від нацистських окупантів Київ, в цілому 38 років присвятив військовій службі.