Свідома Партія – свідомий Кандидат – свідомий Виборець

Країна нагально потребувала реформи виборчої системи, а запровадження концептуально нових правил місцевих виборів є одним з пунктів Коаліційної угоди. Прозорих та чесних місцевих виборів сьогодні від нас чекає як оновлене українське суспільство, так і вся світова спільнота, яка споглядає за демократичними перетвореннями в Україні. 

Свідома Партія – свідомий Кандидат – свідомий Виборець. Саме такою є ідеологія нового виборчого законодавства. Відкриті списки спонукають до прозорої внутрішньопартійної конкуренції – більше не можна «купити» собі округ чи місце у прохідній частині списку.  Партії зацікавлені виставляти лише сильних кандидатів, тих які вже мають високий рівень довіри виборців, які показали, на що вони здатні. Такий підхід виключає з політики «випадкових» депутатів та «випадкові» партії, а відповідно, якісно підвищує рівень самої Київради, а отже і якісний рівень управління містом, а це запорука розвитку Києва як сучасної європейської столиці.

Я впевнений, що події останніх років змінили українського виборця, наш виборець став більш свідомим. Переконаний, киян більше не купити гречкою, тому ми віддаватимемо свій голос за гідних представників громади. Пам’ятаймо, ми самі обираємо своє майбутнє, тож бажаю киянам зробити правильний вибір!