Свято дитинства у Святошинському районі

У перший день літа традиційно по всій планеті відзначається Міжнародний день захисту дітей. Яскраве пізнавальне свято для малечі Святошинського району пройшло у парку «Інтернаціональний» за підтримки народного депутата Олександра Третьякова.

Для дітлахів організовано цілу низку безкоштовних пізнавальних та розвиваючих майстер класів. Кожен міг обрати собі навчання по душі та виготовити цікаву річ власноруч: квілінг – поробки з паперу, ліпнина, аплікації з картону та серветок, пластилін, малювання, ляльки-мотанки, плетіння коси, гіпсові скульптури, об’ємні аплікації, малюнки крупами тощо. Всі майстер класи проводили досвідчені педагоги.

Для більш непосидючих малюків проходили спортивні змагання та естафети. А згодом самоорганізувався і літературно-мистецький гурток – діти самостійно виявили бажання декламувати вірші та співати патріотичні пісні. І яке ж свято без різнокольорових кульок та мильних бульбашок?!

«Дуже приємно, що у наш непростий час ще залишилися люди, які безкорисно роблять корисні речі для дітей. Мій Вадим зараз на майстер-класі з ліпнини, для нього це справжнє свято, адже ми не часто можемо дозволити собі уроки творчості. Атмосфера дійсно чудова, і діти, і батьки у захваті», - дякувала організаторам свята мама Олена Гроховська.

Олександр Третьяков, як корінний киянин та батько 3-х дітей, активно опікується питаннями розвитку дітей Святошино, допомагає дитячим навчальним закладам району.