Третьяков пояснив, чому не проголосував за держбюджет-2019

Народний депутат, голова Комітету у справах ветеранів та осіб з інвалідністю Олександр Третьяков прокоментував, чому не віддав свій голос за державний бюджет на 2019 рік.

«Пропозиції нашого Комітету щодо збільшення видатків на виконання бюджетних програм, спрямованих на забезпечення житлом ветеранів, учасників АТО/ООС та осіб з інвалідністю в ньому так і не були враховані. Хоча ми неодноразово зверталися з вимогою закласти в державний бюджет потрібні на це кошти. Я особисто неодноразово наголошував на необхідності вирішення цього питання після першого читання і під час підготовки до другого читання», - зазначив він.

За словами Третьякова, фінансування цих бюджетних програм залишилось на рівні 29% від реальних потреб. А щодо учасників бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб, які брали участь в АТО та ООС, взагалі лише на рівні 5,3% від потреби.

«Як і заявляв раніше, не збираюсь ні своїм голосом, ні своєю репутацію освячувати такі підходи до проблем захисників країни. І ніхто мене не переконає в протилежному», - підкреслив він.