Третьяков: «Профільний Комітет ВР тісно співпрацюватиме з Мінветеранів»

Комітет ВР у справах ветеранів та осіб з інвалідністю буде не тільки допомагати новоствореному Міністерству у справах ветеранів, але й контролюватиме його діяльність. Про це заявив голова Комітету, народний депутат Олександр Третьяков.

«Шлях до створення Міністерства у справах ветеранів вийшов довгим і складним, але тепер можу з впевненістю сказати, що зусилля багатьох людей не були даремними. Проектний офіс, створений при нашому Комітеті, добре попрацював, підготувавши проект моделі та структури міністерства. Зі свого боку, ми готові допомагати Мінветеранів своїм досвідом, напрацюваннями та інформацією про стан справ у сфері соцзахисту ветеранів», - зазначив Третьяков на засіданні Комітету, в якому брала участь міністер у справах ветеранів Ірина Фріз.

Голова профільного Комітету парламенту зазначив, що представники Мінветеранів, не нижче рівня заступників, обов'язково мають бути присутніми на засіданнях Комітету.
«В нас спільна мета - швидко і ефективно вирішувати проблеми українських ветеранів. І ми маємо налаштувати хорошу координацію дій. Отже, сподіваюсь на конструктивну співпрацю», - підкреслив він.