Третьяков: «У Святошинському районі відкрито найбільший в столиці пришкільний стадіон»

1 вересня у Святошинському районі столиці було відкрито найбільший у столиці пришкільний стадіон зі штучним покриттям. Про це повідомив народний депутат Олександр Третьяков, обраний по мажоритарному окрузі №219 (Святошинський район).

Стадіон біля шкіл №254 та №233 ( проспект Академіка Корольова, 12М) збудовано з використанням сучасних технологій, розміри поля - 90 на 60 метрів, що повністю відповідає професійним футбольним стандартам і дає змогу проводити на ньому змагання професійної футбольної ліги. Профінансувати будівництво вдалося у відповідності до Програми соціально-економічного розвитку Києва. В тому числі завдяки субвенції з державного бюджету за поданням народного депутата Олександра Третьякова.

«Найкращий подарунок до Дня знань, окрім напутніх слів і порад – це стадіон. Дуже приємно, що подія викликала таку велику цікавість у людей, на відкриття прийшли подивитися сотні мешканців району. Виглядає стадіон, без перебільшень, дуже ефектно. Гарна робота районної влади!», - зазначив Третьяков.

Народний депутат також відзначив велику роль мешканців району, які за підтримки благодійної організації «Фонд Олександра Третьякова» допомагали облаштовувати територію, де розташований стадіон.
«Батьки школярів, вчителі, громадські активісти – всі вони вклали частку своєї праці. Розвиток спортивної інфраструктури став справді спільною справою для святошинців», - підкреслив він.
До відкриття дитячі художні колективи Святошина підготували концерту програму, а після неї на новому стадіон відбувся перший товариський футбольний матч між вихованцями ДЮСШ № 17 і № 26.
«Пріоритетним напрямом діяльності райдержадміністрації залишається будівництво сучасної спортивної інфраструктури. На стадіоні можуть займатися як уроками фізичної культури, так і тренуватися наші юні спортсмени, а також проводити сучасні змагання. Цей стадіон може приймати не тільки міські, а й обласні змагання», - зазначив у своєму виступі на відкритті стадіону Володимир Каретко, голова Святошинської районної администрації, повідомляють «Подробиці».

Загалом, за останні два роки в Святошинському районі збудовано вже 15 футбольних полів, до кінця року будуть готові ще 7 майданчиків.