Третьяков - єдиний київський мажоритарник в ТОП-10 ефективних депутатів ВР

У ТОП-10 найбільш ефективних депутатів українського парламенту з числа обраних за мажоритарними округами Києва потрапив тільки глава Комітету ВР у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю Олександр Третьяков. Про це повідомляє «KievVlast».

У загальному рейтингу київський депутат зайняв 4-е місце, він став автором 27 прийнятих парламентом і підписаних президентом законів.

Рейтинг ефективності народних депутатів за період 8 сесії був складений на основі даних офіційного сайту Верховної Ради України, виходячи з кількості прийнятих законів їхнього авторства.
У ТОП-10 найбільш ефективних народних депутатів увійшли «радикали» Олег Ляшко (51 прийнятий закон) та Віктор Галасюк (50), Максим Бурбак з фракції «Народний Фронт» (29), глава фракції БПП Артур Герасимов (25), перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко (25), представник Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко (25), народний депутат з «БПП» Оксана Продан (24), а також - позафракційний нардеп, голова Комітету у закордонних справах Ганна Гопко (23) і заступник голови Комітету з євроінтеграції Марія Іонова (23).