Третьяков:"Сьогодні отримав посвідчення кандидата.Працюємо далі!"

Олександр Третьяков отримав у ЦВК посвідчення кандидата в депутати у 219 мажоритарному окрузі на дострокових виборах, які відбудуться 21 липня 2019 року. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні отримав посвідчення кандидата. Йду на вибори у 219 мажоритарному окрузі – від святошинців. Підтвердження довіри – понад 50 тисяч підписів мешканців Святошинського району, які підтримали моє балотування. Ці підписи були зібрані моєю командою під час вуличних опитувань. Краще визнання твоєї праці завжди йде від самих людей", - зазначив Третьяков.

За його словами, впродовж останнього терміну роботи в парламенті, як депутат і голова Комітет Верховної Ради України у справах ветеранів та осіб з інвалідністю робив все можливе, щоб підвищити рівень соціального захисту ветеранів та осіб з інвалідністю.

"Зокрема, пишаюся тим, що вдалося запустити роботу Міністерства у справах ветеранів і тепер треба зробити все, щоб воно працювало максимально ефективно. Маю намір продовжувати працювати над підвищенням соціальних стандартів для всіх категорій громадян, та приносити користь рідному Києву і Святошину зокрема. Ми - разом. Працюємо далі!", заявив він.