Звернення Олександра Третьякова до виборців

Шановна громадо!

Виборча кампанія вийшла на фінішну пряму і саме час поговорити про те, якою вона була. Говоритиму, насамперед, про себе, власні дії та мотивацію.

Свою виборчу кампанію я вів чесно і відкрито. Не сказав жодного поганого слова про опонентів. На відміну від них, я не вдавався до «чорних» технологій та підкупу, не запускав «клонів»-двійників… Так чинять слабкі та не впевнені в собі люди. Замовні матеріали проти мене, маніпуляції з моїми давніми, вирваними з контексту, висловлюваннями та змонтований на коліні «компромат», як би не старалися конкуренти, я впевнений, не досягають мети.

Все, що мені дійсно належить, записано в моїй електронній декларації. Як би хто не намагався мені щось приписати, я не маю ніяких опціонів на бізнес, ні незаконно отриманих коштів. Про що свідчать численні перевірки НАЗК та інших антикорупційних органів - https://declarations.com.ua/…/nacp_84fc2ff2-3b0e-45c0-a805-….

Власне, від початку не очікував чесності та благородності від своїх опонентів, яких досі не відпускає кримінальне минуле та, мабуть, вже ніколи й не відпустить. Знаю точно – шлях чорного піару, інтриг і провокацій не для мене. А тим, хто на такий шлях стає, хочу порадити з висоти політичного та й просто життєвого досвіду – все це не працює ні у короткій, ні у довгостроковій перспективі. Весь позитивний баланс політика – це реальна та ефективна робота, це дотримання свого слова та підзвітність перед виборцями. Це розуміння того, що і як потрібно робити. Я щорічно звітував перед громадою і завжди тримав слово.

Йду на вибори з легким серцем, знаючи, що був чесним по відношенню до своїх виборців та країни.

Ми – разом. Працюємо далі!